Thingvalla

Thingvalla

Endnu en GruppeSite Websteder-side

Nyt fra ulveungerne

20121113_193412

Seneste status-opdatering:

Torsdag den 14.1.2021 / Lars Ravn:

Ja, så kom ikke overraskende endnu en fortsættelse af restriktioner, hvor bla. 5-personers-forsamlingsreglen forhindrer os i at lave ulvearbejde, ligesom Gentofte Kommune er meget klar i sine anbefalinger om ikke at afholde foreningsaktivitet.
 
YDERLIGERE LUKNING
Derfor holder vi endnu lukket, så vi starter den 23. februar (hvis vi må til den tid), idet vinterferieugen er lukket uanset Corona. Den 23.2 vil være vandretursmøde, hvor vi mødes udendørs ved Ungdomsgården 18.30 og går en tur til “ukendte historiske” steder i Gentofte og omegn. Husk varmt tøj! Vi er hjemme den 23.2 kl. 20.15 ved Ungdomsgården.
Se fortsat  menupunktet om “Ulvenes program”.  
 
CORONA-MÆRKET HJEMME
Indtil da, kan ulvene i samarbejde med forældrene dog tage Corona-mærket, som sys på uniformen, når vi mødes. Kravet er blot, at forældrene afleverer en seddel – eller skriver en mail om, at ulven har gennemført ALLE flg. opgaver:
  1. Lave 3 ud af de 6 knob, som er beskrevet her på Sejlunionens hjemmeside. Ulven skal kunne hvert knob 3 gange i træk uden hjælp og uden fejl. 
  2. Gå en tur med en voksen på mindst 10 km = 2½ time i pænt barnetempo med en kort pause.
  3. Kunne skrive sit eget fornavn med morse-alfabetet – se alfabetet her – og lidt gode ideer på KFUMs hjemmeside. Man må godt bruge hjælp fra “morsealfabetet” når man skriver. Det vigtige er, at man forstår ideen.
  4. Smøre en madpakke på mindst to stykker og lidt frugt og pakke den og spise den med en voksen undervejs på en cykeltur.
  5. Vaske noget af sit tøj (fx et par bukser og en trøje) i hånden i en håndvask med vaskemiddel og efterflg. skylning og ophængning – altså uden vaskemaskine!
  6. 3 gange vaske sin tallerken, glas, bestik efter et måltid i hånden i vasken med opvaskemiddel, varmt vand og efterflg. aftørring i viskestykke – altså uden opvaskemaskine.
  7. Lave pandekagedej (1 kop mel, 1 kop mælk, 1 æg – helt simpelt) og bage pandekagerne på bål eller komfur – og servere dem for sine forældre.
  8. Selv lægge lagen på sin seng og sove i en sovepose 2 nætter.
  9. Se en tv-avis og en vejrudsigt på TV eller computer / Ipad mindst 2 gange – og fortælle en voksen i korte træk, hvad der blev fortalt og hvordan vejret bliver dagen efter.
For alle opgaverne gælder, at en voksen MEGET gerne må hjælpe med at komme igang og med, hvordan man gør. Men man skal kunne akviteten uden hjælp til slut i en rimelig kvalitet, som den voksne afgør.