Thingvalla

Thingvalla

KFUM-spejderne i Vangede

Ulveungernes juletræer

juletraesulve
Tak for fantastisk indsats fra ulve, spejdere, ledere og først og fremmest kunder og gamle venner til spejderne i 2021, hvor vi tjente næsten 100.000 til kvalitetsspejderarbejde.
***
SÅ ER VI KLAR FOR 2022!!

Klik her for at starte besvarelse af spørgeskema om, hvilke dage, du kan

Klik her for at se dine opgaver på juletræs-opgave-seddel 2022 for weekender i december
Samt jeres tilmeldinger til juletræs- og fods-håndtering.

***

Instruktioner om juletræssalg

Nedenfor er nogle instruktioner om, hvordan forældre skal gøre, når de hjælper med juletræssalget. Det allervigtigste er:

  • Klik her for instruktion om kassepraksis: Skriv altid solgte træer i kassebog med navn, forløbende nr. Husk ved MobilePay at tjekke kvitteringsside på kundens telefon.
  • Udbringningsmanillamærke er sælgers ansvar: 1 seddel på træet med strip om en gren, 1 seddel på brættet i værkstedet. Begge udfyldes grundigt. Husk fod på træ, inden det stilles i kirke-have. Kun mærker på træer, hvis de skal udbringes eller afhentes. Og kun ved betaling. Udbringning må kun ske indenfor Vangede Sogn, med mindre en bil-chauffør accepterer at køre længere ud.
  • Udbringningsbrættet består primært af datoer for udbringning, hvorpå der hægtes sedler jfr. ovenfor. Eller afhentning på tilsvarende vis. Husk ikke at blande udbringning og afhentning sammen. Kun voksne må organisere udbringning. 1 udbringning pr. søm på brættets venstre side, som beskriver, hvilke udbringninger, vi har igang. Husk børns navn, tid og som hovedregel en voksen med. Når udbringningen er afsluttet slås et kryds over udbringningsmanillamærket, som derefter lægges i “den sorte kasse”. Udbringningsmærkerne skal derfor med hjem og afleveres, hvis vi teoretisk får klager.
  • Skal ulvene bringe træer ud alene i området, skal de have trafikvest på. Kun kærreudbringning med trafikvest og aldrig i mørke.
 ***
Juletræsudbringningskort

Vi forsøger at sikre, at kun “værdig trængende” (hvilket IKKE er ham i stationcaren, som blot ikke vil have grannåle i bagagerummet) får udbragt juletræer. Dette er beskrevet:

Klik her for at se, hvor vi bringer juletræer ud henne (Vangede sogn).
 ***
Beregning af antal brædder, der skal skæres op til hvad

Nedenfor er et excelark med en fane pr. år. Det viser, hvor mange brædder, der skal skæres op i hvilke længder for at det passer med det behov for juletræsfødder, som vi erfaringsmæssigt har.

Klik her for at se Excelark til juletræsfodstræopskæringsberegning

***